Електронна везна – доверете се на Daisy Tech

Запитайте се: как ще протича работният процес в един производствен цех или складово помещение без електронна везна? Ясно е, че без електронна везна – електронна везна, която гарантира точност и сигурност, този процес е немислим. Все по-немислимо става и самото ни ежедневие без най-различни електронни продукти, наред с електронна везна: принтери, фискални устройства, касови и таксиметрови апарати, ПОС системи и оборудване, електронни електромери и други подобни. Светът се развива постоянно и е много динамичен. Затова имате необходимост от качество и сигурност в продуктите като електронна везна, които ще обезпечат осъществяването на Вашите професионални ангажименти в търговския оборот.

Електронна везна – платформена везна

Daisy Tech Ви осигуряваме именно тази така необходима сплав между качество и сигурност, независимо дали става въпрос за електронна везна или за някой от другите изброени електронни продукти. Лидерската ни позиция в разработването, производството и дистрибуцията им, и богатият ни световен опит, са гаранция за това, че при нас ще намерите най-подходящата за Вас електронна везна, касов апарат, принтер или нещо друго. Значителна част от продукцията ни, която включва и електронна везна, се продава в Азия, Африка, Близкия Изток и Европа, където разполагаме с множество партньори.

Предимствата на Дейзи обаче не свършват до тук. Разполагаме с най-добрите дистрибутори (над 500) в цялата страна, които са готови по всяко едно време да Ви помогнат при избора на така необходимата Ви електронна везна. Висококвалифицираният ни и професионален екип и богата експертиза са допълнителни доказателства за това, че именно Daisy Tech е точното място за Вас, ако търсите електронна везна или друг продукт, различен от електронна везна.

ЕЛЕКТРОННА ВЕЗНА – DAISY TECH ИМАМЕ ВИЗИТКА, КОЯТО РЕСПЕКТИРА

Daisy Tech е гаранция за качество, сигурност и спокойствие, както и разнообразие в предлаганите от нас електронни продукти (принтери, POS системи и оборудване, електронни електромери, фискални устройства, таксиметрови и касови апарати, системи за дистанционно отчитане на консумираната енергия, оборудване за бензиностанции). Да, ние можем да предложим на Вашето внимание най-добрата и подходяща за Вас електронна везна, но при нас можете да се сдобиете и с много други неща. Независимо дали става въпрос за електронна везна или не става въпрос за електронна везна, в Дейзи осъществяваме специфични работни процеси – именно те са една от основните причини да бъдем лидери вече толкова години в нашия сектор.

Електронна везна – DSB15

Дизайн, проучване, разработка, поддръжка – това са все процеси, в които имаме солиден опит и огромни традиции, както при производството и дистрибуцията на желаната от Вас електронна везна, така и при останалите ни електронни продукти. В Daisy Tech винаги се съобразяваме с актуалната нормативна уредба и конкретните предпочитания на крайния потребител. Именно крайният потребител трябва да остане удовлетворен от това, че са взети под внимание всички негови изисквания при избора му на електронна везна или касов апарат, например. Затова не е случайно, че на сайта ни сме обособили отделна категория, свързана с една нова наша програма. „Лоялни клиенти“ е програма, която е свързана не толкова с избора Ви на електронна везна, колкото на касови апарати, съобразени с последните промени в Наредба Н-18. Предлагаме на всички клиенти, които ще се възползват от програмата и имат някакво старо устройство на Дейзи, безплатно бракуване при закупуване на ново устройство от нас, било то електронна везна или друг продукт от онези, които предлагаме. При всеки един случай в нашата ежедневна практика, в Daisy Tech използваме индивидуален подход. Няма значение дали конкретният казус е насочен към избора Ви на електронна везна или принтери, електронни електромери, POS системи и оборудване, фискални устройства. Лидерската ни позиция в производството и дистрибуцията на електронни продукти, включително и електронна везна, ни задължава постоянно да се развиваме и да отговаряме на новите тенденции в областта ни.

ЕЛЕКТРОННА ВЕЗНА – СЕРТИФИЦИРАНЕТО Е НЕЩО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО

Daisy Tech е сертифицирана по стандарти ISO 9001, ISO 14001 и OHSAS 18001. Надлежното сертифициране съобразно актуалната нормативна уредба е нещо изключително важно и необходимо за всяка голяма и уважаваща себе си компания. Няма значение дали говорим за електронна везна, принтер или касов апарат.

Електронна везна – настолна везна

Дейзи напълно отговаряме и на изискванията на Европейската директива на средства за измерване (MID). Освен това, ние сме единствената българска компания, производител на електронни електромери, която има модул B и модул D – продуктови и производствени сертификати, изисквани от Европейския Съюз. Това, че притежаваме всички тези сертификати и сме адекватни на често променящата се законодателна уредба, е нещо много важно за обезпечаването на нормалната комуникация между търговците и данъчните иннституции. Имате ли нужда от електронна везна – доверете ни се. Всяка наша електронна везна ще направи още по-лесни и точни работните операции в складовото помещение или производствения цех. Защото всяка наша електронна везна, както вече стана ясно, е сплав между качество и сигурност, които са особено необходими в търговския оборот. Изберете Daisy Tech!

ЕЛЕКТРОННА ВЕЗНА – РАЗНООБРАЗИЕ НА МНОГО ДОБРИ ЦЕНИ

Електронна везна – DS15

На нашия сайт можете да разгледате всички наши продукти, които предлагаме, включително и електронна везна. Имате невероятен избор на много добри цени – принтери, таблети, банкнотоброячни машини и детектори за банкноти, POS терминали, електромери, баркод четци, ФУВАС, цялостно оборудване за търговски обекти, аксесоари и видеонаблюдение. За да намерите по възможно най-лесния и бърз начин желаната от Вас електронна везна, сме създали отделна категория за този продукт. Разполагаме с настолна електронна везна и платформена електронна везна. Можете по всяко време да изберете най-подходящата за Вас настолна електронна везна, като разгледате цялото многообразие, което Ви предлагаме. Що се отнася до категорията платформена електронна везна, Daisy Tech Ви предлагаме Daisy 300 SM и Daisy 150 SM – търговски везни от категорията S. Не пропускайте шанса по всяко време да разгледате и нашите актуални промоции. Огромно разнообразие на много добри цени – изберете Вашата електронна везна от Дейзи!

ЕЛЕКТРОННА ВЕЗНА

Не се колебайте да ни намерите и във фейсбук – като една сериозна и иновативна компания, ние не подценяваме социалните мрежи. Актуализираме постоянно страницата ни – защо да не намерите необходимата Ви електронна везна именно тук? На сайта ни сме Ви предоставили информация за контакти – свържете се с нас, за да получите онази електронна везна, която искате – електронна везна, която ще улесни и оптимизира работния процес във всеки един търговски обект. Доверете се на Daisy Tech, изберете най-доброто!

 ЕЛЕКТРОННА ВЕЗНА – КОИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА DAISY TECH?

ЕЛЕКТРОННА ВЕЗНА – DAISY TECH ИМАМЕ ВИЗИТКА, КОЯТО РЕСПЕКТИРА

ЕЛЕКТРОННА ВЕЗНА – СЕРТИФИЦИРАНЕТО Е НЕЩО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО

ЕЛЕКТРОННА ВЕЗНА – РАЗНООБРАЗИЕ НА МНОГО ДОБРИ ЦЕНИ ЕЛЕКТРОННА ВЕЗНА

Препоръчани продукти