Касов апарат Дейзи – Daisy Tech Ви гарантира качество, сигурност и спокойствие

КАСОВ АПАРАТ ДЕЙЗИ – ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Daisy Tech сме лидер в производството и дистрибуцията на различни електронни продукти (касов апарат дейзи, други фискални устройства, различни от касов апарат дейзи, ПОС системи и оборудване и др.). По-голямата част от продукцията ни, включително касов апарат дейзи се продават в Азия, Африка, Европа и Близкия Изток, където имаме десетки партньори.

Касов апарат Дейзи – стационарен

Всички сме наясно, че фискалните устройства, като касов апарат дейзи, трябва да отговарят на бързопроменящата се атмосфера в пазарния сектор и на актуалното законодателство. Това е правило, което се отнася не само към нашия касов апарат дейзи, но и към останалите продукти, които можем да Ви предложим.

Богатият ни световен опит и висококвалифициран екип ни дават възможност да Ви предоставим не само необходимия Ви касов апарат дейзи – касов апарат дейзи, от който няма да останете разочаровани, но и други най-различни електронни продукти.

Daisy Tech сме тук за Вас – за да получите онзи касов апарат дейзи, които ще Ви накара да се чувствате сигурни и спокойни като търговци в отношенията си с данъчните институции. Всъщност, това е една от основните ни цели с предлагания от нас касов апарат дейзи: ефективната и безпроблемна комуникация между двете страни. По всяко време можете да посетите сайта ни и да получите информация за всичко, свързано с компанията.

КАСОВ АПАРАТ ДЕЙЗИ – ФИРМЕНИЯТ НИ ПРОФИЛ КАЗВА ДОСТАТЪЧНО

Daisy Tech е точното място за Вас, ако си търсите касов апарат дейзи или други електронни продукти. Ние винаги сме готови да Ви предоставим невероятно обслужване, помагайки Ви да намерите онзи касов апарат дейзи, от който имате нужда.

Нашата компания се занимаваме с дизайна и разработката на модерни и иновативни продукти като касов апарат дейзи. Нещо повече – Дейзи имаме огромни традиции в това отношение. Съобразяваме се винаги с изискванията както на крайния клиент, така и на актуалната нормативна уредба, независимо дали става въпрос за касов апарат дейзи или за някой друг наш продукт. Именно поради тези причини извършваме надлежно проучване и разработване, занимаваме се и с поддръжка.

Това, че имаме солиден опит и професионален екип не значи, че не се учим всеки ден – напротив, Daisy Tech сме готови да се развиваме и усъвършенстваме постоянно съобразно новите тенденции и иновации в производството и дистрибуцията на различни електронни продукти като касов апарат дейзи и др.

Във всеки един случай в практиката ни прилагаме индивидуален подход – не само, когато става въпрос за касов апарат дейзи, но и когато говорим за останалите електронни продукти, които можете да намерите при нас. Целта е една – и търговците, и данъчните институции да комуникират нормално и пълноценно помежду си, без излишно напрежение.

КАСОВ АПАРАТ ДЕЙЗИ – ПРОГРАМАТА НИ „ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ“ И НАШЕТО СЕРТИФИЦИРАНЕ СЪОБРАЗНО ЗАКОНОДАТЕЛНАТА УРЕДБА

На сайта ни можете да се запознаете с нашата програма „Лоялни клиенти“ – тя, от своя страна, е пряко свързана с промените в нормативната уредба, касаещи особено много касов апарат дейзи. Клиентите на Daisy Tech вече могат да закупят нов касов апарат дейзи от серията Compact, и други устройства – всички те са изцяло съобразени и сертифицирани спрямо последните изменения в Наредба Н-18 от Януари 2020г.

Касов апарат Дейзи – Daisy Perfect SA

Ясно е, че за професионалисти като нас е абсолютно необходимо винаги да наблюдаваме промените в законодателната уредба и да се съобразяваме с нея, било то за касов апарат дейзи или някой друг електронен продукт в нашия каталог. Затова Дейзи сме надлежно сертифицирани по стандарти ISO 9001, ISO 14001 и OHSAS 18001, а освен това отговаряме изцяло на изискванията на Европейската директива на средства за измерване (MID).

Сертификатите, които притежаваме обаче не се изчерпват само с горепосоченото. Като още едно доказателство за това, че Daisy Tech ще Ви осигурим най-качествения, модерен и иновативен касов апарат дейзи или различен от касов апарат дейзи електронен продукт е фактът, че ние сме единствената компания у нас, която произвежда електронни електромери, притежавайки модул B и модул D, тоест – продуктови и производствени сертификати, изисквани от Европейския Съюз.

Избирайки Daisy Tech, Вие избирате най-подходящия за Вас касов апарат дейзи, съобразен с нормативната уредба и конкретните Ви изисквания, желания и предпочитания.

КАСОВ АПАРАТ ДЕЙЗИ – ОГРОМНО РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ПРОДУКТИ НА ДОБРИ ЦЕНИ, ДИСТРИБУТОРИ И ПРОМОЦИИ

На сайта ни можете да се запознаете с предлаганите от нас продукти – тук можете да видите огромното разнообразие от видовете касов апарат дейзи, които Ви предлагаме.

Касов апарат Дейзи – Daisy Perfect M 01

При нас бихте могли да се сдобиете както с мобилен касов апарат дейзи, така и със стационарен касов апарат дейзи. За мобилния касов апарат дейзи е характерно разнообразието – ние можем да Ви предложим новия касов апарат дейзи Daisy Compact M и Daisy Compact S, отговарящ на промените на Наредба Н-18.

При нас можете да намерите и друг вид подобен касов апарат дейзи като Daisy eXpert и Daisy Perfect. Разбнообразието е специфично и за касов апарат дейзи със стационарен профил. Имате шанса да се запознаете и с другите предлагани от нас електронни продукти, освен касов апарат дейзи – електронни везни, принтери, таблети, банкнотоброячни машини и детектори за банкноти, POS терминали, електромери, баркод четци, ФУВАС, цялостно оборудване за търговски обекти, аксесоари и видеонаблюдение.

Няма да се изненадаме, ако намерите търсения от Вас касов апарат дейзи сред някоя от предлаганите от нас промоции. Освен това, имате достъп до над 500-те дистрибутора в страната, с които работим – те са готови по всяко едно време да Ви съдействат, за да намерите необходимия Ви касов апарат дейзи.

КАСОВ АПАРАТ ДЕЙЗИ – ФЕЙСБУК СТРАНИЦА, КОНТАКТИ И ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Независимо дали си търсите касов апарат дейзи или друг наш електронен продукт, а не касов апарат дейзи, има голяма вероятност да го намерите в страницата ни във фейсбук – Daisy Tech сме наясно, че в един динамичен и променящ се с много бързи темпове свят, социалните мрежи са нещо изключително важно. Можете да се свържете с нашия екип през контактната форма, която имаме на сайта ни.

Доверете ни се и ще се убедите в професионализма ни и начина, по който използваме солидния си опит. Нашият касов апарат дейзи Ви очаква! Свържете се с Daisy Tech!

КАСОВ АПАРАТ ДЕЙЗИ – ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ КАСОВ АПАРАТ ДЕЙЗИ – ФИРМЕНИЯТ НИ ПРОФИЛ КАЗВА ДОСТАТЪЧНО КАСОВ АПАРАТ ДЕЙЗИ – ПРОГРАМАТА НИ „ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ“ И НАШЕТО СЕРТИФИЦИРАНЕ СЪОБРАЗНО ЗАКОНОДАТЕЛНАТА УРЕДБА КАСОВ АПАРАТ ДЕЙЗИ – ОГРОМНО РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ПРОДУКТИ НА ДОБРИ ЦЕНИ, ДИСТРИБУТОРИ И ПРОМОЦИИ КАСОВ АПАРАТ ДЕЙЗИ – ФЕЙСБУК СТРАНИЦА, КОНТАКТИ И ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Препоръчани продукти