ОБОРУДВАНЕ ЗА МАГАЗИН

Оборудване за магазин – Daisy Tech е най-правилният избор за Вас

Без едно качествено и пълно оборудване за магазин – оборудване за магазин, на което можете да разчитате, Вашата търговска дейност би изпитала сериозни затруднения. Всяко комплексно и добро оборудване за магазин включва разнообразие от електронни продукти – електронни везни, касови апарати и други фискални устройства, принтери, електронни електромери, ПОС системи, таблети, банкнотоброячни машини, детектор за банкноти, баркод четци, ФУВАС, аксесоари, видеонаблюдение и други. Не можете да се доверите на когото и да било, за да се сдобиете с необходимото Ви оборудване за магазин, защото това оборудване за магазин е важно за развитието и участието на Вашия бизнес в търговския оборот.

Оборудване за магазин – купете от нас!

Оборудване за магазин 1 - Daisy Tech

В Daisy Tech имаме едно златно правило – винаги търсим комбинацията между качество, цена, сигурност и обслужване, независимо за кой от гореизброените продукти, съставляващи перфектното оборудване за магазин става въпрос. Лидери сме, както като производители, така и като дистрибутори на най различни електронни продукти, които са в основата на така необходимото Ви оборудване за магазин. Защо трябва да изберете Дейзи при избора на Вашето оборудване за магазин? Защото ние имаме богат световен опит, изключително професионален екип и десетки партньори от Азия, Близкия Изток, Африка и Европа, където отива и по-голямата част от продукцията ни.

Разполагаме с най-качествените и опитни дистрибутори в България, които ще направят всичко възможно да Ви съдействат при избора на Вашето обордуване за магазин. Предимствата на Daisy Tech са много, опитът ни в осигуряването на най-доброто оборудване за магазин говори достатъчно, а освен това сме готови постоянно да се учим и усъвършенстваме съобразно иновациите и технологиите в динамичното ни ежедневие.

ОБОРУДВАНЕ ЗА МАГАЗИН – НАШИТЕ СЕРТИФИКАТИ ВДЪХВАТ УВЕРЕНОСТ

Сертифицирането спрямо актуалната законодателна уредба е абсолютно задъжително за всяка една сериозна и голяма компания, независимо дали тя предлага касови апарати като част от оборудване за магазин или други електронни продукти, които се включват в обикновеното оборудване за магазин. Daisy Tech е сертифицирана по стандарти ISO 9001, ISO 14001 и OHSAS 18001.

Компанията ни е единствената в страната, която има продуктови и производствени сертификати – съответно модул B и модул D – изисквани от Европейския Съюз за производството на електронни електромери. Те също могат да бъдат част от Вашето оборудване за магазин. Освен това, ние напълно отговаряме и на изискванията на Европейската директива на средства за измерване (MID).

Да осигурим пълноценната и нормална комуникация между данъчните институции и търговците – това е една от основните ни цели. Затова винаги се съобразяваме с действащата нормативна уредба – за да бъдете напълно сигурни и спокойни с избраното от Вас оборудване за магазин.

Оборудване за магазин – каталог

Оборудване за магазин 2 - Daisy Tech

Затова не е никак случайно, че на сайта ни сме предвидили отделна категория, свързана с една нова наша програма. „Лоялни клиенти“ е програма, която е свързана с последните промени в Наредба Н-18, касаеща касовите апарати. Предлагаме на всички клиенти, които имат някакво старо устройство на Daisy Tech, безплатно бракуване при закупуване на ново устройство от нас – устройство за мечтаното от Вас оборудване за магазин. С тази програма Вие получавате допълнително спокойствие, че всички електронни продукти, включени в избраното от Вас оборудване за магазин отговарят на актуалните нормативни изисквания.

Имате ли необходимост от цялостно, качествено и сигурно оборудване за магазин – оборудване за магазин, на което безусловно да се доверите, изберете Daisy Tech. Посетете нашия сайт и се свържете с нас.

Доверете се на Дейзи!

ОБОРУДВАНЕ ЗА МАГАЗИН – ПРОФИЛЪТ НА ДЕЙЗИ Е ДОСТАТЪЧЕН, ЗА ДА СЕ ДОВЕРИТЕ НА НАЙ-ДОБРИТЕ

Оборудване за магазин – разгледайте и купете

Оборудване за магазин 3 - Daisy Tech

Daisy Tech имаме сериозна визитка, която ще Ви убеди да се доверите на всички нашите електронни продукти, независимо дали те влизат в цялостното оборудване за магазин или не: принтери, POS системи и оборудване, електронни електромери, фискални устройства, таксиметрови и касови апарати, системи за дистанционно отчитане на консумираната енергия, оборудване за бензиностанции.

В интерес на Вашето перфектно оборудване за магазин Дейзи извършваме особени работни процеси – именно те са една от основните причини да можем да Ви осигуряваме най-доброто оборудване за магазин и въобще всичко, което предлагаме като продуктови категории. Всичките ни продукти, голяма част от които съставляват всяко едно качествено и адекватно оборудване за магазин са най-доброто съчетание между качество и цена, което можете да намерите.

Проучваме, изготвяме дизайн, разработваме, поддържаме – да, в Daisy Tech правим всичко това. Дори нещо повече – имаме солидни традиции в тези процеси и дейности. Нещо, което вече толкова години ни помага да бъдем лидери в производството и дистрибуцията на оборудване за магазин и други електронни продукти. При всеки един работен казус прилагаме индивидуален подход, съобразен с нормативната уредбна и предпочитанията на крайния клиент.

ОБОРУДВАНЕ ЗА МАГАЗИН – ПРОДУКТИ, ПРОМОЦИИ И ФЕЙСБУК

Както вече споменахме, за предлаганото от нас оборудване за магазин е характерно качество и разнообразие на най-изгодните цени – Дейзи Ви предлагаме най-добрите, модерни и иновативни принтери, касови апарати и други фискални устройства, таблети, електронни везни и много други електронни продукти, които са гаранция за това, че Вашето комплексно оборудване за магазин няма да Ви подведе в ежедневните търговски операции. По всяко време можете да видите на сайта ни всички налични наши продукти и да направите своя избор на оборудване за магазин. Не забравяйте да проверявате периодично и актуалните ни промоции – няма да се изненадаме, ако именно някъде сред тях намерите всички онези устройства за нужното Ви оборудване за магазин. Оборудване за магазин, което превръща всяка една рутинна търговска дейност в истинско удоволствие и улеснява Вашия бизнес. Оборудване за магазин, на което можете да се доверите.

Оборудване за магазин 4 - Daisy Tech

Оборудване за магазин – най-добрите продукти са при нас

Като една иновативна и постоянно развиваща се компания, в Daisy Tech осъзнаваме значимостта на социалните мрежи в днешния забързан и модерен свят. Затова постоянно актуализираме нашата фейсбук страница – има огромен шанс да намерите най-подходящото оборудване за магазин именно тук.

ОБОРУДВАНЕ ЗА МАГАЗИН ОТ ДЕЙЗИ – ВМЕСТО ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Отново подчертаваме – огромният опит, отличното обслужване и професионалният екип са причините, заради които трябва да изберете Daisy Tech, ако имате необходимост от оборудване за магазин. Онова оборудване за магазин, което ние можем да Ви предложим – качествено и на изгодна цена, е оборудване за магазин, което няма да срещнете никъде другаде.

Имате нужда от оборудване за магазин? Нещо повече – трябва Ви най-доброто оборудване за магазин? Просто се свържете с нас и ние ще се погрижим за останалото.

Daisy Tech Ви очаква!

Препоръчани продукти